Verhuur en verkoop van fietsen

In Benelux en Duitsland!

Verhuurprogramma

* Geen verhuur van fietsen op Texel

Kikkert

Kikkert Fietsverhuur biedt een breed assortiment aan fietsen voor de verhuur. Buiten de dames- en herenfietsen (met of zonder versnellingen), bieden we diverse e-bikes, tandems, kinderfietsen, kidcars en allerlei toebehoren. Het assortiment van ons bestaat onder andere uit de volgende categorieën:

Op Kikkert Fietsverhuur vindt u een ruime collectie fietsen en e-bikes. Van handige versnellingsfietsen en mountainbikes tot vrolijke kinderfietsen. Wij hanteren het actuele assortiment van Gazelle. U kunt de fietsen voor een dag huren of voor enkele dagen of weken, wanneer u een langere fietstocht of activiteit gaat doen. Fietsen kunt u huren in verschillende maten en opties. Zo zit er bijvoorbeeld verschil in de hoeveelheid versnellingen. Al onze fietsen zijn van hoge kwaliteit en in goede staat. Voor iedere activiteit, personeels- of bedrijfsuitje hebben wij een fiets te huur.  Wij leveren de fietsen op locatie. 

Voor meer informatie over de typen fietsen die wij verhuren, kunt u contact opnemen met Kikkert Verhuur BV.Bel ons via +31 (0) 222-365212, of mail ons via info@kikkertfietsverhuur.nl

Als U mailt kunnen wij U adequaat informeren over uw vraag.

Reserveer de door u gewenste fiets online. Binnenkort een reserverings formulier hier op de site om uw fiets te reserveren.

De door U gereserveerde fiets staat dan klaar op het door U gewenste adres.Onze partners zullen er dan voor zorgen dat U een onbezorgde fiets tocht kan maken.

 

Contactgegevens
Ruyslaan 63
1796AC De Koog Texel-Holland

Tel: (0) 222-365212
E-mail: info@kikkertfietsverhuur.nl

Op Kikkert Tweewielers vindt u een ruime collectie fietsen en e-bikes. Wij maken gebruik van de actuele collectie en assortiment van A-merk Gazelle. Binnen het assortiment van Gazelle vindt u onder andere de volgende fietsen:

 • Stadsfietsen
 • Elektrische fietsen
 • Lifestyle fietsen
 • Omafietsen
 • Bakfietsen
 • Trekkingfietsen
 • Kinderfietsen

Het assortiment van Gazelle is te vinden via deze link. Daarnaast verkopen wij ook tweedehands / gebruikte fietsen van goede kwaliteit. Wij bezorgen onze gebruikte en nieuwe fietsen altijd met een garantietermijn van 3 maanden. Bij Kikkert Verhuur hebben we altijd meer dan 60 gebruikte Gazelle fietsen op voorraad.

Bezorging in heel Nederland is gratis. Al onze fietsen zijn technisch in zeer goede staat! Wij werken op afspraak, ook op zondag. Wij leveren al onze fietsen met factuur en 3 maanden garantie.

Voor meer informatie over het fietsverhuur dat wij aanbieden, kunt u contact opnemen met Kikkert Verhuur. Bel ons via +31 (0) 222-365212 , mail ons via info@kikkertfietsverhuur.nl

Kikkert Fietsverhuur biedt een breed assortiment aan fietsen voor de verhuur op locatie aan. Buiten de 'normale' dames- en herenfietsen (met of zonder verscnallingen), bieden we diverse E-bikes,Tandems,MountainBikes,Kinderfietsen, Cabby,s,Kidcars en allerlei toebehoren. Ook verhuren wij Skelters.Ontdek het assortiment:

Kikkert Fietsverhuur distrubieert fietsen vanuit zijn locatie in Oudeschild te Texel naar de diversen Depot's in zowel het binnenland als ook het buitenland.Onder onze klantenkring kunnen wij rekenen: Bungalowparken,Campings,Hotels,Jachthavens zoals ook Groeps accomodatie,s.Deze Depot's verhuren voor en namens Kikkert Verhuur.

Bent U een particulier die op vakantie gaat en een locatie bezoekt waar wij als Kikkert Verhuur onze objecten hebben staan bent U natuurlijk van harte welkom om er gebruik van te maken.U bent dan gegarandeerd van een top produkt

 

Voor meer informatie over fietsverhuur dat wij aanbieden, kunt u contact opnemen met Kikkert Fietsverhuur. Bel ons via +31 (0) 222-365212, of stuur een mail via info@kikkertfietsverhuur.nl 

 Meer info verder op deze website.

Verhuur, kopen van fietsen zijn de diensten van Kikkert Fietsverhuur. Een van onze specialisaties is het verhuur van fietsen aan grote groepen. Informeer naar de mogelijkheden mail info@kikkertfietsverhuur.nl . Onze fietsen worden veelal verhuurd tijdens vakanties, personeelsuitjes, schoolse activiteit of toeristische uitstapjes. U kunt onder andere voor het volgende bij ons terecht:

Kikkert Texel Fietsers  Kikkert Texel Vuurtoren

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van grote aantallen, maar ook voor enkele fietsen, tandems en/of kinderfietsen. Wij verhuren onze fietsen door het hele land. 

Subcategorieƫn

Kikkert Verhuur biedt een breed assortiment aan fietsen voor de verhuur. Buiten de dames- en herenfietsen (met of zonder versnellingen), bieden we diverse e-bikes, tandems, kinderfietsen, kidcars en allerlei toebehoren. Het assortiment van ons bestaat onder andere uit de volgende categorieën: 

Helpdesk

Bij ons is de klant koning en uiteraard staan wij u bij met raad en daad.

Wij zijn telefonisch te bereiken op:
+31 (0) 222-365212

Of via onze contactpagina

* Geen verhuur van fietsen op Texel

 • Voor Groepen

  Groepsverhuur

  Onze specialiteit is fietsverhuur aan (grote) groepen. Dit kan zijn om optimaal te genieten van uw vakantie, school- of bedrijfsuitje. Via ons  bestelformulier ziet u de kwalitatieve fietsen die worden aangeboden.  Lees verder
 • Op Locatie

  Bezorging op locatie

  Een ideale oplossing is onze bezorging op locatie. De fietsen kunnen gebracht en gehaald worden waar u wenst. U heeft geen omkijken en kunt uw activiteit dan ook overal plannen, of het nu gaat om het organiseren van een familie- of vriendendag, schoolse activiteit, personeels- of verenigingsfeest of toeristische uitstapje. U kunt een fiets huren voor 1 dag of voor meerdere dagen. Neem contact met ons op en wij zorgen er voor dat U de juiste informatie ontvangt. Lees verder
 • 1