* Geen verhuur van fietsen op Texel

Voor fietsverhuur voor groepen bent u bij ons aan het juiste adres. Kikkert Fietsverhuur is een fietsverhuurbedrijf met heel veel mogelijkheden.Wij verhuren fietsen aan particulieren, bedrijven, groepen, hotels, campings en evenementenbureau’s. Wij verhuren fietsen door heel Nederland en het buitenland, dus ook bij u in de regio. Een van onze specialisaties is het verhuur van fietsen aan grote groepen. Kikkert Fietsverhuur kijkt graag mee met uw programma, zodat wij ons kunnen aanpassen. Wij hanteren groepskortingen, bezorgservices en eventuele wijzigingen zo snel mogelijk toe te passen, zodat u verder geen omkijken meer heeft bij het huren van de fietsen.

Wij kunnen dit voor U verzorgen van A tot Z.

Tarieven op aanvraag mail naar info@kikkertfietsverhuur.nl . Grote groepen speciale groepskorting.

       

*Bedrijven

*Scholen

*Verenigingen

*Vrienden-/ familiegroepen

Bezorgservice

Kikkert Groepen FietsverhuurVersnellingsfietsen, elektrische fietsen, tandems, kinderfietsen en alle overige fietsen kunnen gebracht en gehaald worden waar u wenst. Wij ontzorgen bij het organiseren van een familie- of vriendendag, bedrijfs- of verenigingsfeest of schoolse activiteit. De fietsen zijn bij ons te huren voor 1 dag tot verschillende weken. Wij kunnen zorgen dat de gehuurde fiets(en) op het juiste moment klaar staan!

Voor meer informatie zie bovenstaande mail adres.Voor info kunt U ook bellen 0031-222-365212.Maar mailen is altijd beter.

Helpdesk

Bij ons is de klant koning en uiteraard staan wij u bij met raad en daad.

Wij zijn telefonisch te bereiken op:
+31 (0) 222-365212

Of via onze contactpagina

* Geen verhuur van fietsen op Texel