* Geen verhuur van fietsen op Texel

Damesfietsen

U kunt bij onze parners(depots) terecht voor verhuur van damesfietsen. U kunt de fietsen voor een dag huren of voor enkele dagen of weken, wanneer u een langere fietstocht of activiteit gaat doen. Fietsen kunt u huren in verschillende maten. Assortiment damesfietsen kent in grote lijnen 3 modellen:

  • Een fiets met remnaaf zonder versnellingen
  • Een fiets met handremmen en 7 versnellingen
  • Een sportfiets met 24 versnellingen

We hebben van deze modellen verschillende typen beschikbaar. Al onze fietsen zijn van hoge kwaliteit en in goede staat. Voor iedere activiteit, personeels- of bedrijfsuitje hebben wij een fiets te huur.

Deze aluminium damesfiets met terugtraprem is voorzien van een naafdynamo. De kettingkast is gesloten en de beschikbare framehoogte is 57 cm.

Dames Sportfiets 24 Versnellingen

Een aluminium dames sportfiets is ideaal voor langere tochten. De verende voorvork en zadelpen zorgen voor extra comfort en met 3x8 versnellingen (derailleur) kun je overal makkelijk fietsen.

Damesfiets 7 Versnellingen   Orange C7plus Black

Deze aluminium damesfiets met 7 versnellingen is eveneens voorzien van een naafdynamo. De fiets beschikt over een een geveerde voorvork en een verende zadelpen voor extra fietscomfort. De met de hand te verstellen stuurpen maakt een perfecte zithouding tijdens het fietsen mogelijk. De kettingkast is gesloten en de beschikbare framehoogtes zijn 53 en 57 cm.

Helpdesk

Bij ons is de klant koning en uiteraard staan wij u bij met raad en daad.

Wij zijn telefonisch te bereiken op:
+31 (0) 222-365212

Of via onze contactpagina

* Geen verhuur van fietsen op Texel

Voor meer informatie over welke soort fietsen wij verhuren, kunt u contact opnemen met Kikkert
Verhuur. Bel ons op +31 (0) 222-365212 of mail ons: info@kikkertfietsverhuur.nl.