* Geen verhuur van fietsen op Texel

E-bikes

Een elektrische fiets is de perfecte fiets om naar wat verder gelegen locatie, of voor mensen die wat moeilijker kunnen fietsen. U kunt bij onze partners (depots) nu een elektrische fiets ofwel een e-bike huren. Het mogelijk om direct en geheel zorgeloos te genieten van uw elektrische fiets.

Een elektrische fiets geeft u een comfortabele trapondersteuning en het gevoel dat u altijd de wind in de rug hebt. Dat is voor veel mensen een zeer prettig gevoel. Een elektrische fiets is geen brommer, maar de fietsmotor biedt daarbij verlichting ofwel trapondersteuning. Het zware werk wordt zo verdeeld over de fietser en het motortje. De aandrijving van uw e-bike is geluidloos en zorgt niet voor uitlaatgassen. De sterke accu geeft u een ruime actieradius. Elektrische fiets huren:

  • Geschikt voor een fietstocht in heuvelland, verder gelegen locatie of mensen die moeilijk kunnen fietsen op eigen kracht.
  • Huurprijzen comform de markt.
  • Leuke manier om elektrisch fietsen uit te proberen.
  • Verschillende modellen e-bikes.

Wij hebben 2 verschillende soorten middelen e-bikes. Een elektrische fiets met 7 versnellingen en een elektrische fiets met vering. De verdere specificaties zijn hieronder toegelicht.

Een zeer degelijke aluminium elektrischefiets met voorwielmotor, 7 versnellingen en voorzien van een zilveren accu die geïntegreerd is in de bagagedrager. De kettingkast is gesloten en de beschikbare framehoogtes zijn 53 en 57cm.

De fiets wordt geleverd inclusief de gebruikershandleiding.

E Bike Met Vering

Een zeer degelijke aluminium elektrischefiets met middenmotor, 7 versnellingen en voorzien van een zilveren accu die geïntegreerd is in de bagagedrager. De verende voorvork en zadelpen zorgen voor extra comfort. De kettingkast is gesloten en de beschikbare framehoogtes zijn 53 en 57cm.

De fiets wordt geleverd inclusief de gebruikershandleiding.

Helpdesk

Bij ons is de klant koning en uiteraard staan wij u bij met raad en daad.

Wij zijn telefonisch te bereiken op:
+31 (0) 222-365212

Of via onze contactpagina

* Geen verhuur van fietsen op Texel

Voor meer informatie over welke soort fietsen wij verhuren, kunt u contact opnemen met Kikkert
Verhuur. Bel ons op +31 (0) 222-365212 of mail ons: info@kikkertfietsverhuur.nl.